Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år JOHNNY ENGLISH REBORN
Original titel
JOHNNY ENGLISH REBORN
Dansk titel
JOHNNY ENGLISH REBORN
Medie
Film
Længde i minutter
101 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Rowan Atkinson/Liza Chasin
Instruktør
Oliver Parker
Producerende filmselskab
UNIVERSAL
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2011
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
5. oktober 2011
Begrundelse
Filmen foregår i en agentverden og indeholder talrige scener med forfølgelser, skuddueller, slåskampe og eksplosioner. I en scene er filmens hovedkarakter ved at miste livet, men han reddes i sidste øjeblik. Da actionsscenerne er indlagt i en komisk ramme, og da ingen af scenerne er hverken blodige eller udpenslede vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Efter katastrofalt at have svigtet i en operation i Mocambique forsvinder den britiske agent Johnny English fra landkortet. I et isoleret kloster i Tibet har Johnny fundet sjælefred, trænet sin krop og sin psyke, og nu er han klar. Nationen har brug for English til at afdække et komplot mod den kinesiske premierminister, når han er på statsbesøg i England. Tiden er ved at løbe ud, og English skal forhindre den mystiske Vortex-organisation i at få fingre i tre nøgler til det ultimative våben.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.