Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle Far til fire - tilbage til naturen
Original titel
Far til fire - tilbage til naturen
Dansk titel
Far til fire - tilbage til naturen
Medie
2D Digital Film
Længde i minutter
80 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Henrik Møller-Sørensen
Instruktør
Claus Bjerre
Producerende filmselskab
ASA Film
Distributør
Scanbox Entertainment Danmark A/S (DVD)
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2010
Afgørelse
Tilladt for alle
Vurderet dato
16. september 2011
Begrundelse
Filmen er fortalt i et roligt tempo og har en gennemgående sjov og varm grundstemning. Den indeholder dog også scener, hvor en familie udsættes for mindre farer. I en scene er en mand ved at falde ned i et vandfald, fordi nogle mænd klipper wirerne til den hængebro, han går på. I en anden er en mand og hans søn i overhængende fare for at havne i et voldsomt vandfald med en tømmerflåde. Samtidig skal familien slås mod nogle bøller, der blandt andet låser en kvinde inde i et skab og forfølger familien for at få fingrene i et kamera, som de skal bruge. De lettere dramatiske scener i filmen er dog kortvarige, og de forløses alle positivt med det samme, i det familien ofte griner af situationerne. Samtidig er lydsiden ved de mere dramatiske hændelser ofte udramatisk, og familien er aldrig rigtig bange, men meget handlekraftige, hvilket er med til at formilde scenernes uhyggelige effekt. Det vurderes derfor, at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på børn.
Handling
Fars evner ud i friluftslivet sættes på prøve, da familien rejser på weekend i Sverige. De skal besøge Annika, Fars kusine. Annika har en naturpark, og Far glæder sig til at vise børnene, hvor han legede som dreng. Lille Per, Mie, Ole og Søs stortrives hos Annika, men de finder snart ud af, at ikke alt er den rene idyl. En bande, anført af skurken Rikart, sviner naturparken til med gamle køleskabe og farligt affald. Annika tør ikke give politiet beviserne, da Rikart truer med at skade hendes gamle far Gubben. Far til fire skaffer beviserne, men snart er Rikart og hans bande på jagt efter familien, og de må flygte ind i naturparkens farlige og vilde område.Men vil det lykkes Far til fire at få beviserne frem til politiet?
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.