Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år CAPTAIN AMERICA: THE FIRST AVENGER
Original titel
CAPTAIN AMERICA: THE FIRST AVENGER
Dansk titel
CAPTAIN AMERICA: THE FIRST AVENGER
Medie
Film
Længde i minutter
125 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Alan Fine/Stan Lee
Instruktør
Joe Johnston
Producerende filmselskab
PARAMOUNT
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2011
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
21. august 2011
Begrundelse
Filmen har i lange perioder en dramatisk, men også humoristisk stemning og indeholder adskillige scener med slagsmål, drab, skyderier, eksplosioner og krigshandlinger. Da handlingen foregår i et actionpræget sci-fi univers fjernt fra realisme, og da der ikke vises detaljerede billeder af sår og lemlæstelser, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Hans mod og hans vilje kan der ikke være nogen tvivl om, men den spinkle Steve Rogers bliver kasseret, da han melder sig frivilligt til hæren i 1941. Snart finder militæret imidlertid andet at bruge ham til. Den geniale Dr. Erskine er undsluppet fra nazisterne, og han har udviklet et eksperimentalt serum, der kan styrke et mands naturlige anlæg og forvandle ham til en supersoldat. Således forvandles Rogers til Captain America. Men inden Erskine undslap, var han blevet tvunget til at foretage et lignende eksperiment i Tyskland, på en langt mindre sympatisk kandidat.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.