Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Cars 2
Original titel
Cars 2
Dansk titel
Biler 2
Medie
3D Digital Film
Længde i minutter
113 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Denise Ream
Instruktør
John Lasseter
Producerende filmselskab
Walt Disney Pictures
Distributør
The Walt Disney Company Nordic, filial af The Walt Disney Company Nordic AB, Sverige
Nationalitet
USA
Produktionsår
2010
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
22. juli 2011
Begrundelse
Filmen har en humoristisk grundstemning. Den har talrige dramatiske scener, der henviser til spionfilm-genren. Der er scener med skyderier, eksplosioner, forfølgelser, samt hovedfigurer der trues og til tider er i overhængende fare. Da alle figurerne imidlertid er animerede biler, og det hele foregår inden for et velkendt og humoristisk univers, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år
Handling
Gaderaceren Lynet McQueen og hans bedste ven, kranbilen Bumle sætter deres venskab over for nye spændende udfordringer i Biler 2 da de rejser udenlands for at deltage det første Verdens Grand Prix nogensinde, hvor det skal afgøres, hvem der er verdens hurtigste bil. Men vejen til mesterskabet er fyldt med masser af forræderiske huller, afveje, omveje og forrygende overraskelser da Bumle bliver fanget i sit helt eget internationale spioneventyr.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.