Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 15 år Priest
Original titel
Priest
Dansk titel
Priest
Medie
3D Digital Film
Længde i minutter
87 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Sam Raimi
Instruktør
Scott Charles Stewart
Producerende filmselskab
Sony Pictures
Distributør
The Walt Disney Company Nordic, filial af The Walt Disney Company Nordic AB, Sverige
Nationalitet
USA
Produktionsår
2010
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
14. juni 2011
Begrundelse
Filmen udspiller sig i en dystert og faretruende univers, og indeholder adskillige dramatiske optrin, hvor personer overfaldes, forfølges og myrdes på blodig vis. I flere af disse scener indgår en række vampyrmonstre uden øjne og med lange tænder og en række af scenerne udspiller sig endvidere i en klaustrofobisk mørke i de pågældende vampyrer kuber. Filmens dramatiske optrin ledsages for størstedelens vedkommende af voldsomme billed- og lydeffekter der er med til at understrege uhyggen og skræmmeeffekten og filmens vurderes derfor til at kunne virke skræmmende på børn.
Handling
Fortællingen udspiler sig i et postapokalyptisk univers, der er præget af kampen mellem mennesker og vampyrer. Da vampyrer efter mange års undertrykkelse vender tilbage og dræber en familie ude i ødelandet og kidnapper datteren, tvinges de såkaldte priests, særligt trænede krigere, til at genoptage kampen. Men det går hurtigt op for dem, at de er oppe mod en helt ny race af vampyrer med en ny og skræmmende taktik.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.