Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 15 år SOURCE CODE
Original titel
SOURCE CODE
Dansk titel
SOURCE CODE
Medie
Film
Længde i minutter
93 minutter
Længde i meter
2548 meter
Producer
Jeb Brody/Sarah Platt
Instruktør
Duncan Jones
Producerende filmselskab
SUMMIT ENTERTAINMENT
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2010
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
18. maj 2011
Begrundelse
Filmen har en særdeles dramatisk og i perioder også angstpræget stemning og indeholder adskillige scener med voldsomme eksplosioner, skyderier, opgør og drab. I genkommende scener overværer man, hvordan et tog rammes af en voldsom eksplosion, og passagererne omkommer i et flammehav. I en scene lander en person på skinnelegemet under et slagsmål og køres over og dræbes af et tog. I en anden scene skydes to personer og ligger efterfølgende hårdt sårede og døende på jorden. I andre scener dvæles der ved en persons smerteligt angstprægede oplevelser af at eksistere i parallelle virkeligheder. Virkningen af de dramatiske scener forstærkes gennem brugen af særdeles voldsomme effekter på billed- og lydsiden. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.
Handling
Kaptajn Colter Stevens er på en hemmelig mission, der kan redde tusinder eller millioner af liv. Han har 8 minutter, så vil han dø. Igen og igen.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.