Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år THOR
Original titel
THOR
Dansk titel
THOR
Medie
3D Digital Film
Længde i minutter
118 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Stan Lee/David Maisel
Instruktør
Kenneth Branagh
Producerende filmselskab
PARAMOUNT
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2011
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
2. maj 2011
Begrundelse
Filmen har i lange passager en dyster og ildevarslende stemning. Den rummer talrige forfølgelses- og kampscener, hvor guder og jætter kæmper mod hinanden. I en scene ser man blandt andet en gud blive gennemboret af et sværdlignende våben. I en anden scene ser man en gud, der kæmper mod et robotlignende væsen. Væsenet får biler og bygninger til at eksplodere. Kampscenerne er generelt temmeligt voldsomme med en heftig lydside, men de er også meget stiliserede og på ingen måde blodige eller udpenslede. Da langt størstedelen af disse scener foregår i et urealistisk eventyrunivers, og da ingen af filmens hovedkarakterer kommer alvorligt til skade, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Eventyret THOR spænder over Marvel Universet fra nutidens Jord til det mytiske rige Asgard. I centrum af historien er den mægtige Thor, en stærk men arrogant kriger, hvis tankeløse handlinger starter en ældgammel krig. Som følge deraf bliver Thor forvist til Jorden, hvor han nødtvunget må leve sammen med menneskene. Da den farligste skurk fra Thors egen verden beordrer sine mørke styrker invadere Jorden, må han tage kampen op og vise sit værd.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.