Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år RANGO
Original titel
RANGO
Dansk titel
RANGO
Medie
Film
Længde i minutter
108 minutter
Længde i meter
2958 meter
Producer
Tim Headington
Instruktør
Gore Verbinski
Producerende filmselskab
NICKELODEON MOVIES
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2011
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
23. februar 2011
Begrundelse
Filmen foregår i et animeret humoristisk westernunivers, befolket af dyr. Hovedfiguren udsættes for en lang række farefulde begivenheder. I en scene jages han af en hær af dyr på flagermus, hvor der i anvendelsen af virkemidler trækkes paralleller til krigsfilm og kampscener med jægerfly. I flere scener indgår en kæmpe truende klapperslange, der blotter sine enorme gifttænder og snor sig om folk i et kvælende greb. Selvom slangen kan virke uhyggelig, opblødes de mere dramatiske passager med humor. Da hovedkaraktererne endvidere er handlekraftige, vurderes det, at filmen kun vil virke skræmmende på de yngste.
Handling
Historiens hovedperson er kamæleonen Rango, som har levet et beskyttet liv som kæledyr, men befinder sig i en voldsom identitetskrise. Rango havner ved et uheld i den barske by Støv, en lovløs flække befolket af ørkenens mest snu og listige skabninger. Han bliver modtaget med åbne arme og som byens nye sherif må Rango forsøge at udfylde sin rolle efter bedste evne. Lige indtil omstændighederne og mødet med nogle ganske farverige personligheder forvandler Rango til den helt, han tidligere kun udgav sig for at være.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.