Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år Dreng
Original titel
Dreng
Dansk titel
Dreng
Medie
2D Digital Film
Længde i minutter
96 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Melek Caglar
Instruktør
Peter Gantzler
Producerende filmselskab
Strange Days Production
Distributør
SF Film A/S (DVD)
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2010
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
24. januar 2011
Begrundelse
Filmen skildrer en ung mands dilemma mellem et erotisk eventyr og en kontrollerende mor. Filmen indeholder flere scener med et meget eksplicit sexuelt indhold, og desuden indholder den flere skænderier, der bunder i jalousi. I en scene ser man to mennesker have sex, mens kvinden er bundet. I et kys bløder kvinden fra munden, og der løber blod ud og nedover hendes kind. I en anden scene slår en ung mand en kvinde, mens hendes lille søn ser på det. Filmen har en tvetydig og konliktfyldt stemning og illustrerer et magtspil mellem tre mennesker, hvor sex spiller en stor rolle. Det vurderes derfor, at filmen ikke er egnet for børn under 11 år.
Handling
Studentereksamen er i hus - hvad skal der nu ske? 18-årige Christian bruger sommerferien på at kaste sig ud i en hed affære med den dobbelt så gamle Sanne. En drejning, som Christians mor ikke er udelt begejstret for. Som tiden går, bliver den unge mand splittet mellem hensynet til sin mor, som han bor alene med, og begæret efter den udfordrende Sanne, som lokker skjulte sider frem i Christian.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.