Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år Klovn: The Movie
Original titel
Klovn: The Movie
Dansk titel
Klovn: The Movie
Medie
Film
Længde i minutter
94 minutter
Længde i meter
2565 meter
Producer
Louise Vesth
Instruktør
Mikkel Nørgaard
Producerende filmselskab
Zentropa Productions
Distributør
Nordisk Film Distribution A/S - Film
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2010
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
30. november 2010
Begrundelse
Filmen er fortalt i en crazy-humoristisk tone, domineret af en meget eksplicit og direkte seksuel sprogbrug og indeholder desuden enkelte lettere dramatiske optrin. I en scene kæntrer to mænd og en dreng i en kano, i en anden scene truer en mand med en pistol, og i flere andre scener skændes og overfalder voksne mænd hinanden. Flere steder i filmen indgår scener med seksuelt indhold og nøgenhed. I en scene ser man et samleje, hvor en tredje person angiveligt stikker en finger i en kvindes anus. I en anden ser man kortvarigt to mænd have sex, og man overværer også, hvordan et marihuannapåvirket selskab latterliggør en drengs lille tissemand. Da ingen af de seksuelle skildringer er pornografiske, da der ikke dvæles ved detaljer, og da de indgår i den meget humoristiske kontekst, vurderes det, at filmen kun kan virke skræmmende eller anstødelig på børn under 11 år.
Handling
KLOVN THE MOVIE - Pinligt som aldrig før! De har fået dig til at græmme dig. De har spoleret dine hyggeligste stunder. De har trukket dig igennem de værste pinsler. De har givet dig nogen af de grimmeste øjeblikke i dit liv. Og nu vil de gøre alting godt igen. De har samlet det bedste hold for at give dig den smukkeste og mest episke familiefilm. Livsbekræftende, romantisk, bevægende. Det lykkedes bare ikke..!! Undskyld på forhånd.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.