Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle Grown ups
Original titel
Grown ups
Dansk titel
Drengerøve
Medie
Film
Længde i minutter
103 minutter
Længde i meter
2807 meter
Producer
Jack Giarraputo
Instruktør
Dennis Dugan
Producerende filmselskab
Sony pictures
Distributør
The Walt Disney Company Nordic, filial af The Walt Disney Company Nordic AB, Sverige
Nationalitet
USA
Produktionsår
2010
Afgørelse
Tilladt for alle
Vurderet dato
23. september 2010
Begrundelse
Filmen indeholder enkelte dramatiske optrin, hvor personer befinder sig i farefulde og smertefulde situationer. I en scene får en mand gennemboret sin fod af en pil, og i en anden scene kastes en mand med stor kraft ind i en trævæg og må lægges i gips. Da disse begivenheder udspiller sig indenfor et humoristisk og urealistisk univers, og således forløses hurtigt og på humoristisk vis, vurderes filmen ikke til at virke skræmmende på børn.
Handling
Filmen handler om fem gamle venner og basketball kammerater fra teenageårene, der mange år senere mødes i en weekend for at mindes skoletidens afdøde basket træner. Sammen med deres koner og møgunger, fejrer de weekenden omkring nationaldagen d 4. juli i en feriebolig ved bredden af en idyllisk sø, hvor de fejrede deres livs basketball sejr flere årtier tidligere. Men der går ikke mange minutter før de falder ind i barndommens roller, og det bliver hurtigt klart, at selv om de er blevet ældre, er de ikke nødvendigvis blevet klogere.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.