Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle DESPICABLE ME
Original titel
DESPICABLE ME
Dansk titel
GRUSOMME MIG
Medie
Film
Længde i minutter
96 minutter
Længde i meter
2610 meter
Producer
Nina Rappaport, Robert Taylor
Instruktør
Pierre Coffin, Chris Renaud
Producerende filmselskab
UNIVERSAL
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2010
Afgørelse
Tilladt for alle
Vurderet dato
17. september 2010
Begrundelse
Filmens handling udspiller sig indenfor rammerne af et humoristisk og urealistisk animeret univers. Den indeholder flere dramatiske sekvenser, hvor karakterer befinder sig i farefulde situationer. I en scene jager to superskurke hinanden i raketlignende maskiner mellem skyerne og i en anden scene skal tre små piger springe mellem de raketlignende luftfartøjer med risiko for at falde meget langt ned. Da disse scener er urealistiske og forløses på humoristisk, vurderes filmen dog ikke til at virke skræmmende på børn.
Handling
Midt i det lykkelige forstadskvarter med dets hvide stakitter og blomstrende rosenbuske, står der et mærkeligt dystert hus omgivet af en gold, udtørret plæne. I denne dunkle hule planlægger Gru sit store kup. Sammen med sine lydige håndlangere forbereder han en aktion, der vil slå verden og ikke mindst hans aldeles uvidende naboer i sovebyen med rædsel og overraskelse. Hans plan er at stjæle månen! Intet er for nedrigt til Gru. Han rydder alt og alle til side, der kommer i vejen for ham, bevæbnet, som han er, med et udvalg af krympestråler, frysestråler og tungt armerede køretøjer og luftfartøjer. Alt tyder på, at Jorden har set sin sidste måneopgang, da Gru endelig støder på en modstander, der får hans planer til at smuldre. Eller rettere tre. Stillet over for tre små forældreløse pigers kollektive vilje, begynder selv Grus onde planer at svaje og falde, for i ham ser de noget, som ingen før har set, en potentiel far! Vil ondskaben og Gru triumfere? Eller vil Margo, Edith og Agnes?
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.