Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 15 år Smukke Mennesker
Original titel
Smukke Mennesker
Dansk titel
Smukke Mennesker
Medie
Film
Længde i minutter
93 minutter
Længde i meter
2538 meter
Producer
Meta Louise Foldager m.fl.
Instruktør
Mikkel Munch-Fals
Producerende filmselskab
Zentropa Productions
Distributør
Nordisk Film Distribution A/S - Film
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2010
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
17. september 2010
Begrundelse
Filmen viser en lang række misbrugsprægede og til dels også aggressive og voldelige seksuelle relationer, og de følelsesmæssige forviklinger, der følger heraf. I en scene onanerer en mand på en bænk ved siden af en fremmed kvinde. I en anden scene tager en rodløs og følelsesmæssigt frustreret ung fyr piller og falder efterfølgende i søvn på gaden. I en scene udsættes en ung fyr for et aggressivt seksuelt overgreb fra en voksen mand, der først har gjort sig til hans fortrolige. I andre scener ser man en mand, der under store smerter forsøger at kastrere sig selv med en køkkenkniv, samt en kvinde og en ung mand, der deltager i optagelser til en pornofilm. Fremstillingen er ikke detaljeret, men de mange former for seksuelle overgreb og misbrug virker så smertevoldende og grænseoverskridende, at det vurderes, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.
Handling
I SMUKKE MENNESKER møder vi fire mennesker, der alle længes efter kærlighed og hvis veje på uforudsigelig vis krydses. Vi møder Ingeborg, som ikke længere føler sig attraktiv og den unge fyr Jonas, der er så attraktiv, at han i bogstaveligste forstand kan sælge ud af det. Vi møder Anna, en yngre kvinde med en fysisk skade, og Anders, en ældre mand med en psykisk brist. Alle vil de kæmpe sig til et bedre liv, og det fletter de fire mennesker sammen...
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.