Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år En ganske snill mann
Original titel
En ganske snill mann
Dansk titel
En ganske rar mand
Medie
Film
Længde i minutter
110 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Finn Gjerdrum, Stein B. Kvae
Instruktør
Hans Petter Moland
Producerende filmselskab
Paradox
Distributør
Camera Film
Nationalitet
Norge
Produktionsår
2009
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
22. juli 2010
Begrundelse
Filmen er som helhed fortalt i et roligt tempo og har en afdæmpet humoristisk grundstemning. Den indeholder enkelte dramatiske optrin, hvor personer udsættes for vold og mord. I en scene får en mand nikket skaller og brækket sine arme, og i en anden scene bliver en mand skudt på nært hold. Disse scener er relativt blodige, men også meget kortvarige i forhold til filmens øvrige handling, og den vurderes derfor kun til at virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Ulrik løslades efter at have afsonet 12 års fængsel for at have skudt sin kones elsker. Han er dårligt kommet ud, før fortidens mindre stuerene bekendtskaber vil have ham til at gøre regnskabet med den mand, der i sin tid angav ham. Men Ulrik er mest opsat på at reetablere kontakten til sønnen Geir, som i den mellemliggende tid er blevet en voksen mand. Og så er der også kvinderne, som slet ikke kan lade Ulriks krop i fred.
Kommentarer
Filmen indeholder scener med et erotisk indhold, som kan virke anstødeligt.
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.