Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år The Sorcerers Apprentice
Original titel
The Sorcerers Apprentice
Dansk titel
Troldmandens Lærling
Medie
Film
Længde i minutter
111 minutter
Længde i meter
3043 meter
Producer
Jerry Bruckheimer
Instruktør
Jon Turteltaub
Producerende filmselskab
Walt Disney Pictures
Distributør
The Walt Disney Company Nordic, filial af The Walt Disney Company Nordic AB, Sverige
Nationalitet
USA
Produktionsår
2010
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
19. juli 2010
Begrundelse
Filmen er fortalt i et urealistisk troldmandsunivers, men rammen, som den foregår i, er i nutidens New York. Filmen indeholder mange lange kampscener mellem troldmænd, hvor troldmandskraft er omdrejningspunktet. Når de fleste troldmænd dør, forsvinder de i atomer, men i enkelte scener ser man troldmænd blive koldblodigt myrdet, uden at de bliver til atomer. På den måde ligner dødsscenerne almindelige mennesker, der dør. Da filmen har en romantisk rammefortælling, og da mange af scenerne er iblandet humor, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
THE SORCERERS APPRENTICE er en episk action komedie om en troldmand og hans håbløse lærling, der kastes ind i den endeløse kamp mellem det gode og det onde. Balthazar Blake er troldmand i vore dages Manattan, hvor han konstant må forsvare byen mod sin ærkefjende. Men da Balthazar ikke kan overkomme arbejdsbyrden alene, rekrutterer han den tilsyneladende gennemsnitsfyr - der dog viser et vist potentiale - som sin modvillige lærling. Efter et lynkursus i magi og troldom kaster Dave og Balthazar sig ud i kampen mod mørkets kræfter. Det kræver alt hans mod, hvis Dave bare skal overleve træningen, men siden skal han også lige redde byen, score pigen og anerkendes officielt som TROLDMANDENS LÆRLING.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.