Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år Twilight Saga: Eclipse
Original titel
Twilight Saga: Eclipse
Dansk titel
Twilight Saga: Eclipse
Medie
Film
Længde i minutter
125 minutter
Længde i meter
3403 meter
Producer
Wyck Godfrey m.fl
Instruktør
David Slade
Producerende filmselskab
Summit m.fl
Distributør
Nordisk Film Distribution A/S - Film
Nationalitet
USA
Produktionsår
2010
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
17. juni 2010
Begrundelse
Filmen veksler mellem en dramatisk spændingsladet og romantisk stemning, hvori der også af og til indgår gyserelementer. I en scene udsættes en kvinde for et overgreb fra en gruppe berusede mænd. I adskillige andre scener ses drab og kampe mellem vampyrer og mennesker i dyreskikkelse, hvor man bl.a. ser hoveder og andre legemsdele blive revet af. Nogle af disse scener er langvarige og har en høj dramatisk intensitet. De voldsomme scener foregår imidlertid i et fantasypræget univers fjernt fra genkendelig realisme, hvor mennesker kan forvandle sig til dyr, og er desuden ikke hverken blodige eller udpenslede. Det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
I ECLIPSE finder Bella sig endnu engang i yderste livsfare, da Seattle rystes af en række brutale mord og en iskold vampyr fortsætter sin ustoppelige søgen efter hævn. Og præcis mens Bella er allermest presset, tvinger omstændighederne hende til at vælge mellem sin kærlighed til Edward og venskab med Jacob, vel vidende, at hendes valg kan blive den gnist, der antænder den skrøbelige våbenhvile mellem vampyrer og varulve. Så mens eksamenstiden i hendes gamle verden hastigt og truende nærmer sig, konfronteres Bella med sit livs vigtigste beslutning, skal hun bare forsøge at leve videre; eller skal hun leve for evigt?
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.