Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 15 år Pour Elle
Original titel
Pour Elle
Dansk titel
Alt for hende
Medie
Film
Længde i minutter
96 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Olivier Delbosc
Instruktør
Fred Cavayé
Producerende filmselskab
Fidélité Films
Distributør
Camera Film
Nationalitet
Frankrig
Produktionsår
2008
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
11. juni 2010
Begrundelse
Filmen rummer flere scener, hvor personer bankes, skydes og slås ihjel. I en scene skildres et brutalt overfald, hvor en mand bl.a. sparkes, mens han ligger på jorden, og i en anden scene skildres et voldsomt opgør med skydevåben, hvor flere personer såres eller dræbes. Disse scener er blodige og ledsages af voldsomme billed- og lydeffekter, ligesom de involverede personernes angst og smerte fremhæves. Filmen vurderes derfor til at kunne virke skræmmende på børn under 15 år.
Handling
Lisa og Julien er gift og lever i fred og hverdagsharmoni med deres lille søn Oscar, da tilværelsen tager en drastisk og frygtelig vending. Bevæbnet politi bestormer pludselig familiens lejlighed og arresterer Lisa. Hun anklages for mord og idømmes tyve års fængsel. Julien er overbevist om sin hustrus uskyld og vil gøre hvad som helst for at bevise det. Du er fransklærer, ikke gangster, formaner hans bror, men Julien skyr ingen midler, og inden længe jager han rundt i den parisiske underverden for at finde nøglen til hustruens fængselscelle.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.