Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år IRON MAN II
Original titel
IRON MAN II
Dansk titel
IRON MAN II
Medie
Film
Længde i minutter
125 minutter
Længde i meter
3422 meter
Producer
Jon Favreau/Stan Lee
Instruktør
Jon Favreau
Producerende filmselskab
PARAMOUNT
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2010
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
23. april 2010
Begrundelse
Filmen indeholder flere actionscener med bilulykker, eksplosioner, overfald, slåskampe og skyderier. I flere scener er personer i livsfare og må kæmpe for at overleve. I en scene fx bliver hovedpersonen angrebet på racerbane af en mand med robotagtige kæmpekræfter. I en anden scene er flere mennesker i livsfare, da flere robotter gåt til angreb på hovedpersonen. Filmen handler om kampen mellem de onde og de gode, hvor hovedpersonen er en stærk person med tydelige heltetræk, der aldrig er rigtig bange. Da filmen desuden indeholder flere urealistiske træk, og hovedpersonen til sidst klarer problemerne uden at komme alvorligt til skade, vurderes filmen til kun at virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Milliardæren og opfinderen Tony Stark er den pansrede superhelt Iron Man. Stark er under pres fra regeringen, medierne og offentligheden for at dele teknologien med militæret, men han ønsker ikke at afsløre hemmelighederne bag Iron Mans panser, da han frygter, at oplysningerne kan havne i de forkerte hænder. Men også andre personer forsøger at få fat i hemmelighederne.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.