Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 15 år From Paris With Love
Original titel
From Paris With Love
Dansk titel
From Paris With Love
Medie
Film
Længde i minutter
93 minutter
Længde i meter
2539 meter
Producer
Luc Besson & India Osborne
Instruktør
Pierre Morel
Producerende filmselskab
EuropaCorp
Distributør
Nordisk Film Distribution A/S - Film
Nationalitet
Frankrig
Produktionsår
2010
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
8. februar 2010
Begrundelse
Filmen har en dramatisk stemning og indeholder en lang række scener med actionprægede forfølgelser, slagsmål, skyderier, eksplosioner og drab. I flere scener dræbes mange mennesker under skudopgør eller omkommer i voldsomme eksplosioner. I en scene dræber en person sig selv ved et skud gennem munden. I en anden scene dræbes en person med et skud gennem hovedet. Da disse drab er både blodige og detaljerede i fremstillingen, vurderes det, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.
Handling
Som assistent for den amerikanske ambassadør i Frankrig lever James Reese livet i Paris, men holder i virkeligheden mere af sin tjans som stikirenddreng for CIA. Hans største ønske er at blive rigtig agent, så da han en dag får chancen, griber han den med kyshånd... Indtil han møder sin nye partner, Charlie Wax, en småanarkistisk, antiautoritetstro og skydeglad veteran, der kommer til Paris for at standse et forestående terrorangreb. Så der går ikke mange minutter inden Reese drømmer om sit skrivebord igen, men det er bare for sent¿
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.