Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle Far Til Fire - På Japansk
Original titel
Far Til Fire - På Japansk
Dansk titel
Far Til Fire - På Japansk
Medie
Film
Længde i minutter
86 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Henrik Møller Sørensen
Instruktør
Claus Bjerre
Producerende filmselskab
ASA Film
Distributør
Scanbox Entertainment Danmark A/S (DVD)
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2010
Afgørelse
Tilladt for alle
Vurderet dato
11. januar 2010
Begrundelse
Filmen, som er fortalt i et roligt tempo, har en gennemgående positiv og sjov grundstemning. Den indeholder scener, hvor store drenge driller, skubber og forfølger mindre børn, samt en scene med en lettere truende løve. Disse scener er dog kortvarige, forløses alle positivt med det samme på morsom vis af de modige, handlende børn selv, samt anvendelsen af intensiverende virkemidler er sparsom, Filmen vurderes derfor alligevel ikke ville kunne virke skræmmende på børn.
Handling
Far til Fire familien får nye japanske naboer og hjælper familien Tanaka til rette i deres nye land, Danmark. Der blomstrer et venskab på tværs af to kulturer gennem sjove situationer, og Per og jævnaldrende Shin bliver bedste venner. Den japanske familie har lært dansk hurtigt for at kunne falde til. I følge japansk skik skal man føle sig hjemme et nyt sted efter en måned. Ellers må man rejse tilbage, hvor man kom fra. Per hjælper Shin i skolen. Men både klassens vikingespil og den større drillepind Mark skaber problemer for den japanske dreng.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.