Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 15 år Broderskab
Original titel
Broderskab
Dansk titel
Broderskab
Medie
Film
Længde i minutter
90 minutter
Længde i meter
2458 meter
Producer
Per Holst
Instruktør
Nicolo Donato
Producerende filmselskab
Asta Film & ASA Film Produktion ApS
Distributør
Nordisk Film Distribution A/S - Film
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2009
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
17. december 2009
Begrundelse
Filmen har flere steder en dyster stemning. Den indeholder flere scener, hvor personer bliver slået og sparket. I en scene ser man en ung mand blive slået og sparket af en aggressiv gruppe nynazister, i en anden scene ser man en person lægge op til et slagsmål og blive slået og sparket voldsomt på en bar og i en tredje scene tvinges en person til og slå og sparke en anden person meget hårdt. Da disse scener en blodige og ledsages af en dyster billedside og et uroligt kamera, vurderes filmen til at kunne virke skræmmende på børn under 15 år.
Handling
Lars får afbrudt sin karriere ved militæret og bliver tiltrukket af det nynazistiske miljø, og ikke mindst af Jimmy, som er nynazist. Der udvikler sig et kærlighedsforhold mellem de to, og den slags sker ikke ustraffet i de kredse. Men kærligheden og den erotiske tiltrækning er så stærk, at de på trods af alle nynazistiske regler fortsætter deres eventyr.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.