Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år TRANSFORMERS: REVENGE OF THE FALLEN
Original titel
TRANSFORMERS: REVENGE OF THE FALLEN
Dansk titel
TRANSFORMERS: DE FALDNES HÆVN
Medie
Film
Længde i minutter
149 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Lorenzo di Bonaventura/ Steven Spielberg
Instruktør
Michael Bay
Producerende filmselskab
PARAMOUNT
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2009
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
22. juni 2009
Begrundelse
Filmen har i lange perioder en dramatisk stemning og indeholder adskillige scener med voldsomme skyderier, eksplosioner og actionprægede kampe mellem robotter og mennesker. I en scene forvandler en forførende kvinde sig til en dæmonisk robot, der tager kvælertag på en ung mand med sin tunge. I en anden scene fastholdes en person af en stor, truende robot, mens en anden robot invaderer hans krop. Der anvendes temmelig voldsomme effekter på billed- og lydsiden, men da ingen af hovedpersonerne for alvor kommer til skade, og da de gigantiske, kæmpende robotter er legetøjsprægede og fantasifulde, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Da Sam Witwicky siger farvel til forældrene, til kæresten og til sin bil - som vel at mærke i virkeligheden tilhører en race af robotter, der formår at transformere sig til helt uskyldige former her på Jorden - er det for at begynde en helt normal tilværelse som college-studerende. Men Sam får ikke ret længe lov til at beskæftige sig med studier, kammerater og den meget søde Alice, for han er stadig forbundet med robotternes opgør.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.