Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 15 år Den Du Frygter
Original titel
Den Du Frygter
Dansk titel
Den Du Frygter
Medie
Film
Længde i minutter
95 minutter
Længde i meter
2600 meter
Producer
Sisse Graum Jørgensen
Instruktør
Kristian Levring
Producerende filmselskab
Zentropa Entertainments
Distributør
Nordisk Film Distribution A/S - Film
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2008
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
5. december 2008
Begrundelse
Filmen har en grundlæggende ildevarslende stemning og indeholder en række scener med skænderier, følelsesmæssige sammenbrud og voldelige og seksuelle overgreb. I en længerevarende, meget angstfuld scene overværer et barn, at en person trues på livet. En af filmens hovedpersoner undergår gradvis en psykopatisk personlighedsforandring, som skaber en stadigt stigende forventning om katastrofale følger. Da den ildevarslende og psykopatiske stemning samtidig forstærkes gennem anvendelsen af gysereffekter, vurderes det , at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.
Handling
42-årige Michael trænger til forandring i sit liv. Han melder sig uden sin kones viden som forsøgsperson, da et nyt middel mod depression skal afprøves. Selvom forsøget aflyses grundet farlige bivirkninger, fortsætter Michael med pillerne. Uden Michael kan styre det, vælder nu fortrængte følelser op i ham med en styrke og voldsomhed, der får uforudsigelige konsekvenser.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.