Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år HELLBOY 2: THE GOLDEN ARMY
Original titel
HELLBOY 2: THE GOLDEN ARMY
Dansk titel
HELLBOY 2: THE GOLDEN ARMY
Medie
Film
Længde i minutter
121 minutter
Længde i meter
3293 meter
Producer
Lawrence Gordon/Chris Symes
Instruktør
Guillermo Del Toro
Producerende filmselskab
UNIVERSAL
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2008
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
14. august 2008
Begrundelse
Filmen indeholder mange scener med overfald, actionkampe, skyderier og drab. Det er kampe og opgør mellem de gode og de onde, hvor sære væsner overfalder og kæmper mod hinanden og mod mennesker. I en scene fx bliver en mand overfaldet og ædt af små uhyggelige væsner. I en anden scene bliver en af hovedpersonerne alvorligt såret. Da filmen foregår i et urealistisk eventyrunivers og holder sig indenfor genrens konventioner, vurderes den imidlertid kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Jorden er på kanten af ragnarok, da den ældgamle våbenhvile mellem menneskene og det fantastiskes rige bliver brudt. En hensynsløs despot, som kan bevæge sig imellem vores verden og underverden, har vækket en hær af ustoppelige væsner til live. Så nu er det op til Jordens sejeste superhelt at bekæmpe ham og hans frygtindgydende håndlangere. Nok er han rød. Nok har han horn. Og nok er han misforstået. Men når noget skal gøres ordentligt, er det kun Hellboy, der kan løse problemerne. Hellboy og hans venner fra Bureauet for Paranormal Forskning og Forsvar - pyrokinetiske Liz, vandvæsnet Abe og protoplasma mystikeren Johann ¿ kommer ud på en rejse, der vil fører dem fra Jordens overflade og til det fantastiskes rige, hvor sære væsner manifesterer sig.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.