Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år I am Legend (Alternate Feature)
Original titel
I am Legend (Alternate Feature)
Dansk titel
I am Legend (Alternate Feature)
Medie
Ikke angivet
Længde i minutter
171 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Akiva Goldsman, David Heyman, James Lassiter m. fl.
Instruktør
Francis Lawrence
Producerende filmselskab
Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures, Weed Road Pictures m.fl.
Distributør
Warner Bros. Entertainment Danmark ApS - OPHØRT
Nationalitet
USA
Produktionsår
2007
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
10. marts 2008
Begrundelse
Filmen har en ildevarslende grundstemning. Den foregår i et råt og grusomt fremtidsmiljø, hvor agressive monsteragtige mennesker og dyr lever i mørket og angriber om natten. I mange af disse scener benyttes markante gyser- og chokeffekter. I en scene f.eks. angribes hovedpersonen og hans hund i et mørkt boligkompleks og redder sig først ud i sidste øjeblik. Filmen foregår dog samtidig i et fremtidsmiljø med en relativ stor distance til realisme. Da filmen ender godt, vurderes den til kun at virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
DVDen indeholder filmen I am legend - alternate feature og ekstramateriale til filmen. Filmen handler om Robert Neville, der er en genial videnskabsmand. Men selv ikke han kunne holde den forfærdelige, uhelbredelige og menneskeskabte virus nede, der spredte sig over hele kloden. Neville, der åbenbart er immun, er nu det sidste overlevende menneske i New York. I tre år har Neville dagligt sendt radiobeskeder for at komme i kontakt med eventuelle andre overlevende. Men helt alene er han ikke. Når solen går ned, kommer mutanterne frem. Mutanterne er dem, der overlevede virussen. De Inficerede lurer i skyggerne og overvåger hver en bevægelse fra Neville, mens de venter på, at han begår en fatal fejltagelse. Ekstramaterialet indeholder afsnittene The science of I am legend og Creating I am legend. I første afsnit fortæller forskellige videnskabsmænd om farlige vira i nutiden og vurderer muligheden for, at et virus kan udvikle sig til en katastrofe. Andet afsnit rummer interviews med personer, der har deltaget i produktionen af filmen I am legend, klip fra filmen og optagelser af filmen.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.