Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle Mon meilleur ami
Original titel
Mon meilleur ami
Dansk titel
Min bedste ven
Medie
Ikke angivet
Længde i minutter
100 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Olivier Delbosc, Marc Missonnier
Instruktør
Patrice Leconte
Producerende filmselskab
Fidélité Productions
Distributør
Sandrew Metronome DK Video A/S
Nationalitet
Frankrig
Produktionsår
2006
Afgørelse
Tilladt for alle
Vurderet dato
27. februar 2008
Begrundelse
Filmen skildrer antikvitetshandleren Francois jagt på en bedste ven, og indeholder ingen elementer, som vurderes til at kunne virke skræmmende på børn. På DVDen indgår endvidere fire trailere, som skildrer enkelte dramatiske begivenheder. Man ser bl.a. revolutionsscener på tegnefilmsform, sammenbrud, gråd og en enkelt scene, hvor et ægtepar slår og skubber hinanden. Da disse klip er særdeles kortvarige, og da de ikke forstærkes af effekter på lydsiden, vurderes heller ikke trailerne dog til at virke skræmmende på børn.
Handling
François forstår sig på dyre antikviteter, men han forstår sig ikke rigtig på mennesker. Da hans kompagnon Catherine antyder, at han ikke har nogen venner, indgår han et væddemål med hende, og går på jagt efter en bedste ven. Til at hjælpe sig har han taxachaufføren Bruno. PÅ DVDen indgår endvidere trailere til filmene Persepolis, La Vie en Rose, Volver og Livresse du pouvoir.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.