Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 15 år Sweeney Todd and the Barber from Fleet Street
Original titel
Sweeney Todd and the Barber from Fleet Street
Dansk titel
Sweeney Todd og Barberen fra Fleet Street
Medie
Film
Længde i minutter
117 minutter
Længde i meter
3189 meter
Producer
John Logan, Laurie MacDonald, Walter F. Parker
Instruktør
Tim Burton
Producerende filmselskab
Warner Bros.
Distributør
Sandrew Metronome Filmdistribution A/S
Nationalitet
USA
Produktionsår
2007
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
15. januar 2008
Begrundelse
Filmen har en dyster og ildevarslende stemning, og den indeholder en lang række skræmmende scener med blodig og udpenslet vold. I flere af disse scener ses personer dø ved at få skåret halsen over, hvorefter man efterfølgende ser dem forbløde. I en særlig skræmmende scene ses en kvinde blive smidt ind i en ovn og brændt ihjel. På trods af, at filmens univers er urealistisk, idet den er en musical og foregår i en historisk kontekst, vurderes filmen til at kunne virke skræmmende børn under 15 år på grund af de detaljerede voldelige elementer.
Handling
Efter at være blevet uretfærdigt fængslet i 15 år sværger Benjamin Barker hævn. Ikke kun for den grumme straf, men også for de forfærdelige konsekvenser det fik for hans hustru og datter. Under dække som Sweeney Todd vender Barker tilbage til sin barbershop i Fleet Street. Og så er det kun at vente på, at kunderne kommer, sådan at han kan få brugt sine skarpe barberkniv.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.