Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år REMIX
Original titel
REMIX
Dansk titel
REMIX
Medie
Film
Længde i minutter
101 minutter
Længde i meter
2770 meter
Producer
SØREN JUUL PETERSEN
Instruktør
MARTIN HAGBJERG
Producerende filmselskab
ZEITGEIST
Distributør
SF Studios (4125)
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2007
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
8. januar 2008
Begrundelse
Filmen indeholder flere dramatiske scener, hvor personer skændes, græder, bryder sammen og går psykisk i opløsning. I flere scener skildres desuden, hvorledes en ung mand bliver destruktiv og misbruger stoffer og alkohol, fordi han befinder sig under et voldsomt psykisk pres. I en anden scene begår en følelsesmæssigt frustreret person noget, som muligvis er et seksuelt overgreb. Da den generelle stemning af følelsesmæssig frustration tager til filmen igennem, uden at der vises nogen afgørende formildende omstændigheder, vurderes det, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Da 16-årige Ruben møder Clara fra pladeselskabet Major, får han i rekordfart en pladekontrakt. Men han er ikke klar over, at han har stukket hånden ind i en ubarmhjertig mediemaskine. For er talent nok i en verden, hvor alt kan remixes og successens pris kan være et spørgsmål om liv eller død?
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.