Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år I am Legend
Original titel
I am Legend
Dansk titel
I am Legend
Medie
Film
Længde i minutter
101 minutter
Længde i meter
2761 meter
Producer
Akiva Goldsman, David Heyman, James Lassiter, Neal H. Moritz, Erwin Stoff
Instruktør
Francis Lawrence
Producerende filmselskab
Warner Bros.
Distributør
Sandrew Metronome Filmdistribution A/S
Nationalitet
USA
Produktionsår
2007
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
14. december 2007
Begrundelse
Filmen har en ildevarslende grundstemning. Den foregår i et råt og grusomt fremtidsmiljø, hvor agressive monsteragtige mennesker og dyr lever i mørket og angriber om natten. I mange af disse scener benyttes markante gyser- og chokeffekter. I en scene f.eks. angribes hovedpersonen og hans hund i et mørkt boligkompleks og redder sig først ud i sidste øjeblik. Filmen foregår dog samtidig i et fremtidsmiljø med en relativ stor distance til realisme. Da den desuden i slutningen rummer håb for fremtiden, vurderes den til at virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Robert Neville er en genial videnskabsmand. Men selv ikke han kunne holde den forfærdelige, uhelbredelige og menneskeskabte virus nede, der spredte sig over hele kloden. Neville, der åbenbart er immun, er nu det sidste overlevende menneske i New York. I tre år har Neville dagligt sendt radiobeskeder for at komme i kontakt med eventuelle andre overlevende. Men helt alene er han ikke. Når solen går ned, kommer mutanterne frem. Mutanterne er dem, der overlevede virussen "De Inficerede" de lurer i skyggerne og overvåger hver en bevægelse fra Neville, mens de venter på, at han begår en fatal fejltagelse.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.