Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år STARDUST
Original titel
STARDUST
Dansk titel
STARDUST
Medie
Film
Længde i minutter
128 minutter
Længde i meter
3496 meter
Producer
Stephen Marks/Brad Weston
Instruktør
Matthew Vaughn
Producerende filmselskab
PARAMOUNT
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2007
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
11. september 2007
Begrundelse
Filmen rummer en lang række scener med forfølgelser, slagsmål, magiske opgør og drab. Man ser fx en heks miste hovedet i kamp samt en heks, der spiddes på et sværd. I en scene brækker en person først en arm og et ben, hvorefter han dræbes med magi. I en anden scene angribes en heks af vilde dyr og dræbes. Da filmen imidlertid foregår i et typisk fantasy-univers med stor distance til realisme, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Den unge Tristan vil krydse oceaner og trodse alle farer for at bringe sin udkårne Victoria et stykke af den stjerne, de så falde. Han vil endda krydse Muren ind til det magiske rige Stormhold på den anden side. Her begynder et eventyr, som den forsagte købmandslærling aldrig kunne have drømt om. I Stormhold er en stjerne nemlig ikke kun et skinnende objekt i himlen, men også - når stjernerne falder - en smuk, ung kvinde. Desværre er Tristan ikke den eneste, der jagter stjernen, Yvaine.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.