Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år Spider-Man 3
Original titel
Spider-Man 3
Dansk titel
Spider-Man 3
Medie
Film
Længde i minutter
138 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Avi Arad og Michael De Luca
Instruktør
Sam Raimi
Producerende filmselskab
sony Pictures
Distributør
BVI (Denmark)
Nationalitet
USA
Produktionsår
2007
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
24. april 2007
Begrundelse
Filmen indeholder adskillige scener med actionprægede slagsmål, kampe med forskellige våben, overfald, drab og andre situationer, hvor personer er i stor fare. Der er endvidere flere scener, hvor mennesker forvandles til monsterlignenede væsener med unaturlige og overmeneskelige kræfter. Filmen anvender voldsomme billed- og lydeffekter til at understøtte en dramatisk og periodevis truende stemning, men da handlingen foregår i et urealistisk superhelte-univers, og alle konflikter forløses inden for fortællingens ramme, vurderes filmen kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Endnu engang viser der sig nye og stærke modstandere til superhelten Spider-Man. Den flygtige, men mægtige Sandman og den dødbringende Venom. Sammen beslutter de at gøre en ende på Spider-Man og alle, han holder af. Men endnu mere alvorlig er kampen mod hans indre dæmoner. Egentlig var det lykkedes for Peter Parker, mennesket inde i Spider-Man, at finde en balance mellem sine pligter som forbrydernes fjende og beskytter af de små og svage og hans civile identitet og hans meget menneskelige følelser for Mary Jane. Men på mystisk vis forandrer han sig; den blå-røde dragt bliver pludselig sort og med den nye dragt følger nye, forførende kræfter.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.