Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år La Vie En Rose
Original titel
La Vie En Rose
Dansk titel
Spurven
Medie
Film
Længde i minutter
140 minutter
Længde i meter
3837 meter
Producer
Alain Goldman
Instruktør
Olivier Dahan
Producerende filmselskab
Légende, TF1 International
Distributør
Sandrew Metronome Filmdistribution A/S
Nationalitet
Frankrig
Produktionsår
2007
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
9. marts 2007
Begrundelse
Filmen er fortalt i et roligt tempo. I flere scener ses skænderier og voldsom sorg hos flere af filmens centrale personer. I en scene bliver et barn fjernes fra sin mor og i denne og flere andre scener er det tydeligt at barnet udsættes for voldsomme følelesesmæssige begivenheder. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Fortællingen om sangerinden Edith Piaf, Spurven som hun blev kaldt, der i sit dristige forsøg på at tæmme sin tragiske skæbne kom til at flyve så højt, at hun brændte sine vinger. Hun voksede op i dyb fattigdom, omgivet af ludere og alfonser, og hendes magiske stemme gjorde hende til stjerne på begge sider af Atlanten. Hendes lidenskabelige affærer og venskaber med tidens største navne "Yves Montand, Jean Cocteau, Charles Aznavour, bokseren Marcel Cerdan, Malene Dietrich" gjorde hende landskendt ligesom hendes live-optrædener og fortolkninger af sange, der gjorde hende berømt over hele verden.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.