Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 15 år RICH KIDS
Original titel
RICH KIDS
Dansk titel
RICH KIDS
Medie
Film
Længde i minutter
85 minutter
Længde i meter
2325 meter
Producer
Regner Grasten
Instruktør
Rune Bendixen
Producerende filmselskab
Regner Grasten
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2006
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
16. februar 2007
Begrundelse
Filmen er fortalt i et højt tempo og i flere scener klippet sammen i samme høje tempo og form som musikvideoer. Stemningen i filmen er mange steder truende og rå og filmen viser detaljerede scener med selvmordsforsøg, voldtægt og torturagtige overfald. I flere scener ses unge mennesker der er usikre, angste og uden voksenkontakt og støtte. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på unge under 15 år.
Handling
RICH KIDS følger en gruppe rige unge fra Nordsjælland. De kommer alle fra familier, hvor indflydelsesrige mennesker med store ambitioner og reel magt styrer deres eget og andres liv. De unge føler sig svigtede af forældrene og bruger deres tid på at overskride grænser, søge opmærksomhed og hævne sig på dem, der har svigtet. Gennem et hemmeligt liv, langt væk fra gængse normer, etik og moral, lever de et liv hvor magt, penge, sex, stoffer og mørke hemmeligheder er det altdominerende.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.