Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 15 år Laberinto del Fauno, El
Original titel
Laberinto del Fauno, El
Dansk titel
Pans Labyrint
Medie
Film
Længde i minutter
112 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Bertha Navarro, Guillermo del Toro, Frida Torresblanco
Instruktør
Guillermo del Toro
Producerende filmselskab
Warner Bros. Pictures
Distributør
Camera Film
Nationalitet
Spanien
Produktionsår
2006
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
18. januar 2007
Begrundelse
Filmen har i lange perioder en faretruende stemning og indeholder adskillelige voldsomme og ekstremt blodige krigsscener med massakrer og tortur, hvor flere personer lider en smertefuld død. Disse scener er både langvarige og skildres detaljeret. I flere scener er børn i fare, trues på livet og lider store tab. Det vurderes derfor, at filmen kan virke skræmmende på børn under 15 år.
Handling
Pans Labyrint skildrer to verdener: En fantasiverden med feer, falangister og fantasifostre og en virkelig verden med de barske realiteter fra 1930´ernes borgerkrig i Spanien. Da pigen Ofelia flytter med sin mor op i bjergene hos generalen, som moderen netop har giftet sig med, starter eventyret på godt og ondt. Ofelia møder monstre og feer der mener de kender hendes virkelige identitet som prinsesse for underverdenen, og møder samtidig en krigsliderlig general, der forlanger hun kalder ham far. Hun udsættes for mange prøver både i underverdenen og i den virkelige verden, men heldigvis får hun også hjælp fra både feer og hushjælpen Mercedes.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.