Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Arthur et les minimoys
Original titel
Arthur et les minimoys
Dansk titel
Arthur og Minimoyserne
Medie
Film
Længde i minutter
105 minutter
Længde i meter
2871 meter
Producer
Emmanuel Prévost, Luc Besson
Instruktør
Luc Besson
Producerende filmselskab
Europa Corp. m.fl.
Distributør
Scanbox Entertainment Danmark A/S (DVD)
Nationalitet
Frankrig
Produktionsår
2006
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
16. januar 2007
Begrundelse
Filmen skildrer drengen Arthurs rejse i minimoysernes forunderlige verden. Den indeholder enkelte chokeffekter og en del dramatiske kampscener, hvor de centrale personer skal forsvare sig mod uhyggelige væsner. Da ingen centrale personer kommer alvorligt til skade, eller befinder sig i farefulde situationer i længere tid ad gangen, vurderes filmen dog kun til at virke skræmmende på de yngste.
Handling
Den 10årige Arthur bliver i sin sommerferie passet af sin bedstemor ude på landet. Arthurs bedstefar forsvandt på mystisk vis fire år tidligere, men i sit gamle bibliotek har han efterladt notater om sin opdagelsesrejse i Afrika. Her finder Arthur beskrivelser af Minimoyserne, som lever i perfekt harmoni med naturen. I mellemtiden er bedstemorens hus truet med nedrivning, og for at redde huset søger Arthur efter en skat som hans bedstefar angiveligt skulle have bragt hjem fra Afrika. I sin søgen ender Arthur selv i Minimoysernes verden, hvor han møder den smukke prinsesse Selina og hendes bror Betameche. Sammen drager de ud på et forunderligt eventyr.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.