Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år TENACIOUS D in The Pick of Destiny
Original titel
TENACIOUS D in The Pick of Destiny
Dansk titel
TENACIOUS D in The Pick of Destiny
Medie
Film
Længde i minutter
94 minutter
Længde i meter
2579 meter
Producer
STUART CORNFELD
Instruktør
LIAM LYNCH
Producerende filmselskab
RED HOUR FILMS
Distributør
SF Studios (4125)
Nationalitet
USA
Produktionsår
2006
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
8. januar 2007
Begrundelse
Filmen er en komedie men indeholder også en række voldsomme scener med biljagter, slagsmål og overfald. I en scene kæmper filmens hovedpersoner mod en gigantisk satanfigur, Scenen er voldsom og det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Kun 10 år gammel beslutter JB at stikke af hjemmefra for at finde sin rette plads i livet. Mange år efter finder han den i rock'n rolls Mekka - Hollywood. Her støder han nemlig på KG som spiller Bachs "Bourrees in E Minor" på en klassisk guitar. Inden længe danner de et band. Men branchen og publikum er nådesløse, og deres eneste chance for succes er at vinde Open Mic Night på byens lokale bar. Men så vil skæbnen det hverken mere eller mindre, end at JB og KG finder nøglen til succes, på samtlige af Rolling Stones forsider er nemlig alle store guitarister gennem tiderne udstyret med samme plekter, og inden længe får de fortalt myten om plekteret. Alle store mestre har på karrierens højdepunkt haft plektret i hånden, og nu er det udstillet på Rockens Historiske Museum, et uindtageligt fort.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.