Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år Direktøren for det hele
Original titel
Direktøren for det hele
Dansk titel
Direktøren for det hele
Medie
Film
Længde i minutter
101 minutter
Længde i meter
2758 meter
Producer
Meta Louise Foldager m. fl.
Instruktør
Lars Von Trier
Producerende filmselskab
Zentropa Entertainments21 ApS m.fl.
Distributør
Nordisk Film Biografdistr. A/S
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2006
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
6. december 2006
Begrundelse
Filmen skildrer en skuespillers vanskeligheder med at agere direktør for en gruppe vrede ansatte. Den er humoristisk fortalt, men indeholder enkelte dramatiske optrin, hvor hovedpersonen bliver slået af en aggressiv medarbejder. Filmen indeholder endvidere en scene med et samleje på et kontor. Samlejet udpensles ikke visuelt men følges af en relativt eksplicit dialog, der antyder et dominans-forhold mellem de to parter. Da der er tale om en voksen seksualitet, og da der optræder en kontrast mellem det, der vises, og det, der siges, vurderes scenen til at kunne virke forvirrende og grænseoverskridende på børn under 11 år.
Handling
Ravn ansætter skuespilleren Kristoffer til at agere direktør i sin IT virksomhed. Der er tale om en formsag: direktøren er ikke tilgængelig, men der en vigtig handel, der skal i hus, og Kristoffer skal i rollen som direktør overdrage styringen til Ravn. Det viser sig imidlertid, at den islandske forretningsmand, handlen skal indgås med, ikke forhandler med håndlangere, og Kristoffers rolle bliver lidt større end først ventet. Ikke mindst fordi direktøren for det hele er en fiktiv figur, Ravn gennem flere år har givet skylden for alle de upopulære beslutninger i firmaet.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.