Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle FLUSHED AWAY
Original titel
FLUSHED AWAY
Dansk titel
SKYLLET VÆK
Medie
Film
Længde i minutter
86 minutter
Længde i meter
2337 meter
Producer
Aardman
Instruktør
David Bowers/Sam Fell
Producerende filmselskab
DREAMWORKS
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2006
Afgørelse
Tilladt for alle
Vurderet dato
24. november 2006
Begrundelse
Filmen har et højt tempo og en kraftig lydside. Da der er tale om en tegnefilm med meget humor og da de spændingsfyldte scener hurtigt forløses, vurderes det at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på de yngste børn.
Handling
Roddy lever en privilegeret tilværelse som kæledyr hos en velhavende familie i Kensington, London. Men det er et gyldent bur. Hvilke andre udfordringer og glæder livet byder på, finder han først ud af, da han bliver skyllet ud i toilettet og ender i det underjordiske London blandt sine mindre privilegerede artsfæller, samt en masse snegle med smag for flerstemmige popsange. Hernede møder han den søde, men enerådige Rita, som han hyrer til at føre ham hjem igen. Sammen må de også undslippe underverdenens selvudnævnte forbryderkonge, Tudsen, der snart sender både sine håndgangne rotter og sin berygtede franske fætter, Le Frø, efter dem. Er der mon lys for enden af kloakken?
Kommentarer
Dansk taleversion.
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.