Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle Far til Fire i stor stil
Original titel
Far til Fire i stor stil
Dansk titel
Far til fire i stor stil
Medie
Film
Længde i minutter
90 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Henrik Møller Sørensen
Instruktør
Claus Bjerre
Producerende filmselskab
Asa Film Producsion a/s
Distributør
Scanbox Entertainment Danmark A/S (DVD)
Nationalitet
Frankrig
Produktionsår
2006
Afgørelse
Tilladt for alle
Vurderet dato
23. november 2006
Begrundelse
Filmen er fortalt i et roligt tempo. Den indeholder flere scener med et spøgelse, der hjemsøger et slot. Spøgelset er dog venligtsindet. De passager, hvor det indgår, forløses hurtigt med morsomme optrin, og også lydsiden er holdt i en stil, der ikke forstærker spændingen og uhyggen. Filmen vurderes derfor ikke til at virke skræmmende på de yngste.
Handling
Far til fire er egentlig på vej til Bornholm, da Onkel Anders arver et slot på Fyn. De ændrer deres rejseplaner og tager til stedet, men der møder de familien von Grissenfeldt, der også er arvinger. Da de to familier ikke kan blive enige om arven, skal de dyste om slottet. Far, Onkel Anders og børnene må kæmpe i tre svære discipliner mod den udspekulerede familie. Det indebærer nogle mere eller mindre heldige møder med de enkelte von Grissenfeldts, og dertil bliver Per gode venner med det spøgelse, der bor på slottet.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.