Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år Prestige, The
Original titel
Prestige, The
Dansk titel
Prestige, The
Medie
Film
Længde i minutter
131 minutter
Længde i meter
3586 meter
Producer
Christopher Nolan, Aaron Ryder, Emma Thomas
Instruktør
Christopher Nolan
Producerende filmselskab
Warner Bros.
Distributør
Sandrew Metronome Filmdistribution A/S
Nationalitet
USA
Produktionsår
2006
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
20. november 2006
Begrundelse
Filmen har en dramatisk og i perioder også truende stemning og rummer flere scener, hvor personer drukner i vandtanke under tryllenumre, bliver hængt eller såres eller dræbes af skud. Da handlingen foregår i en historisk tid fjernt fra den realistiske nutid, og da volden ikke er særlig blodig i fremstillingen, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
London, omkring 1900; en tid, hvor tryllekunstnere og illusionister var idoler og berømtheder, som superstjerner i dag. I denne malstrøm af moderne tider står to unge magikere parat til at søge deres lykke: den selvsikre, sofistikerede Robert Angier og det uslebne naturtalent Alfred Borden. De begynder som gode venner og partnere. Men da deres mest spektakulære nummer går frygteligt galt, bliver de fjender for livet, hver især fokuseret på at overgå og udspille den anden.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.