Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år Superman Returns
Original titel
Superman Returns
Dansk titel
Superman Returns
Medie
Film
Længde i minutter
155 minutter
Længde i meter
4232 meter
Producer
Jon Peters, Bryan Singer
Instruktør
Bryan Singer
Producerende filmselskab
Warner Bros.
Distributør
Sandrew Metronome Filmdistribution A/S
Nationalitet
USA
Produktionsår
2006
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
18. juli 2006
Begrundelse
Filmen indeholder en lang række scener med voldsomme ødelæggelser og ulykker. I flere scener er der en dramatisk og truende stemning. I en scene oplever man et flystyrt i frit fald inde fra flyets kabine. I en anden scene sparkes en hjælpeløs person brutalt i jorden. Da der ikke vises blodige detaljer, og da handlingen er så overnaturlig og historierne velkendte, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Efter adskillige års mystisk forsvinden vender Manden af Stål tilbage til jorden i action-eventyret "Superman Returns", et bragende nyt kapitel i historien om én af verdens mest elskede superhelte! Samtidig med at en gammel fjende lægger skumle planer om at fratage Superman hans superkræfter, står han også overfor den hjerteskærende erkendelse, at kvinden han elsker, Lois Lane, er gået videre med sit eget liv. Eller er hun? Og har verden egentlig længere behov for en superhelt?
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.