Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år Scary Movie 4
Original titel
Scary Movie 4
Dansk titel
Scary Movie 4
Medie
Film
Længde i minutter
84 minutter
Længde i meter
2292 meter
Producer
Craig Mazin
Instruktør
David Zucker
Producerende filmselskab
Disney
Distributør
United International Pictures
Nationalitet
USA
Produktionsår
2006
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
10. april 2006
Begrundelse
Filmen rummer adskillige scener med velkendte situationer og effekter fra gyser- og katastrofefilmuniverset og veksler hele tiden mellem en stemning af uhygge og humor. I flere scener angribes og bortføres personer af aliens eller hjemsøges af et uhyggeligt, spøgelsesagtigt barn. I andre scener dræbes eller lemlæstes personer med knive. Da ingen af scenerne er detaljerede eller blodige, og den uhyggelige stemning hele tiden slår over i humor, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Så er den ravruskende gal igen. Aliens har invaderet jorden, og De Forenede Staters Præsident og en hjemmesygeplejerske holder hele verdens skæbne i deres hænder og når den renhjertede, uskyldige Cindy og hendes smålumre veninde Brenda ikke flygter fra invasionen sammen med den heltemodige, men temmelig indskrænkede Tom Ryan, risikerer de at løbe ind i den gale morder fra "Saw", ondskaben i "The Grudge", homoseksuelle cowboys fra "Brokeback Mountain" eller isolationistiske særlinge i "The Village".
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.