Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år Fantastic Four
Original titel
Fantastic Four
Dansk titel
De Fantastiske Fire
Medie
Film
Længde i minutter
106 minutter
Længde i meter
2893 meter
Producer
Avi Arad
Instruktør
Tim Story
Producerende filmselskab
20th Century Fox
Distributør
SF Studios (4125)
Nationalitet
USA
Produktionsår
2005
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
7. juli 2005
Begrundelse
Filmen indeholder adskillige actionprægede scener med katastrofer, kampe og eksplosioner. I en scene udsættes et rumskib og dets besætning for en voldsom solar storm, som ændrer deres fysiske egenskaber. I en anden scene er en brandbil ved at styrte ned fra en høj bro, og flere personer er ved at styrte i dybet. I adskillige andre scener falder personer fra store højder under kampe eller dræbes af voldsomme elektriske udladninger. Dramaet i disse scener understøttes af en voldsom billed- og lydside. Da filmen imidlertid foregår i et tegneserieagtigt univers fjert fra realisme, og volden ikke er detaljeret i fremstillingen, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
Marvel's elskede superhelteteam, Fantastic Four, tager springet fra tegneserihæfterne til film. Reed Richards /Mr. Fantastic, som kan forlænge sin krop, Susan Storm/Invicible Woman, som ikke bare kan blive usynlig, men også kan gøre andre objekter usynlige, Johnny Storm/Torch, som kan skyde med ild fra sine fingerspidser og Ben Grimm/Thing, et gustent misfoster af et monster med superkræfter. Sammen er de fire en stærk superheltehær, som kæmper sammen for at tilintetgøre den onde Doctor Doom.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.