Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 15 år ADAMS ÆBLER
Original titel
ADAMS ÆBLER
Dansk titel
ADAMS ÆBLER
Medie
Film
Længde i minutter
97 minutter
Længde i meter
2657 meter
Producer
Tivi Magnusson
Instruktør
Anders Thomas Jensen
Producerende filmselskab
M&M Productions
Distributør
Nordisk Film Biografdistr. A/S
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2005
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
21. marts 2005
Begrundelse
Filmen indeholder flere scener med grove og ind imellem blodige overfald og slagsmål. Der er endvidere flere udpenslede scener med nedskydninger, hvor blodet sprøjter. Filmen har en absurd og ofte humoristisk grundtone, og de fleste voldsomme hændelser viser sig at have mindre fatale konsekvenser, end det umiddelbart ser ud til. Men på grund af filmens scener med en udpenslet skildring af blodig vold, vurderes den alligevel at kunne virke skræmmende på børn under 15 år.
Handling
Som præst ser Ivan det som sin fineste opgave at hjælpe og støtte sine medmennesker. Det gælder ikke mindst dem, der er kommet i uføre. Samtidig har han dog en ret så ustabil forbindelse til virkeligheden. Det forhindrer ham dog ikke i at modtage ny-nazisten Adam, med åbne arme. Adam er "dømt" til 12 ugers samfundstjeneste og kommer ind i Ivans skrøbelige, verdensfjerne kollektiv, der i forvejen består af alkoholikeren Gunnar, Sarah og tankstations-røveren Khalid. Men der er afsløringer på vej, øretæver i luften og uro i Paradis...
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.