Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Tempelriddernes skat
Original titel
Tempelriddernes skat
Dansk titel
Tempelriddernes skat
Medie
Film
Længde i minutter
87 minutter
Længde i meter
2419 meter
Producer
Mie Andreasen
Instruktør
Kasper Barfoed
Producerende filmselskab
M&M Productions A/S
Distributør
M & M Productions A/S
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2005
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
2. januar 2006
Begrundelse
Filmen har en fredelig og humoristisk grundstemning. Der er imidlertid flere spændingsscener, hvor børn bliver forfulgt og angrebet af ukendte mænd i sorte kutter. Der er også scener med sværdkampe. I en scene styrter en mand ned fra en klippe og omkommer. Spændingsscenerne er skildret med en behersket brug af filmiske virkemidler, og konflikterne forløses hurtigt og ofte med humor. Filmens fokus er på børnenes opklaring af mysteriet, og der dvæles ikke ved de mere sørgelige eller farefulde begivenheder. Filmen vurderes derfor kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn.
Handling
For længe siden byggede tempelridderne rundkirkerne på Bornholm. Formålet var at forsvare øen og måske også gemme en kæmpe skat. Den sætter en gruppe børn med ben i næsen sig for at finde ved at følge en række indviklede spor. Imidlertid er nogle mystiske, kutteklædte mænd også interesseret i kostbarhederne - og så går den vilde skattejagt på solskinsøen.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.