Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 11 år Hellboy
Original titel
Hellboy
Dansk titel
Hellboy
Medie
Film
Længde i minutter
122 minutter
Længde i meter
3342 meter
Producer
Patrick J. Palmer
Instruktør
Guillermo del Toro
Producerende filmselskab
Revolution Studios
Distributør
SF Studios (4125)
Nationalitet
USA
Produktionsår
2004
Afgørelse
Tilladt for børn over 11 år
Vurderet dato
19. maj 2004
Begrundelse
Filmen indeholder adskillige scener med slagsmål, knivkampe, skyderi og eksplosioner. Filmens hovedperson er et monsterlignende væsen, der har mange voldsomme kampe med en række andre særdeles skrækindjagende monstre. Da filmen foregår i et urealistisk sciencefiction-univers og holder sig indenfor genrens konventioner, vurderes den imidlertid kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.
Handling
I de sidste dage inden afslutningen på Anden Verdenskrig forsøger en gruppe nazister at påkalde sig dæmoner fra underverden som en sidste desperat løsning for at nå deres mål og vende krigen. De allierede rykker ind i området, hvor ceremonien finder sted, men når ikke frem i tide. Det er nemlig lykkedes nazisterne at vække en dæmon til live - Hellboy. Hellboy bliver taget i de allieredes forvaring, men beslutter hurtigt at kæmpe for det gode frem for det onde...
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.