Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle American Pie: The Wedding
Original titel
American Pie: The Wedding
Dansk titel
American Pie: The Wedding - Un-Rated
Medie
Video
Længde i minutter
99 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Chris Bender, Warren Zide, Adam Herz
Instruktør
Jesse Dylan
Producerende filmselskab
Universal Pictures
Distributør
Universal Sony Pictures Nordic AB
Nationalitet
USA
Produktionsår
2003
Afgørelse
Tilladt for alle
Vurderet dato
4. november 2003
Begrundelse
Filmen indeholder ingen skræmmende scener. Den er gennemgående humoristisk og har en let stemning. I den ånd fremstilles temaer omkring sex set ud fra de unge drenges synsvinkel. Fordi de sexuelle temaer ligger mest i dialogen, og på grund af den humoristiske genre, vurderes filmen ikke at skræmme børn.
Handling
Jim frier til Michelle, og forberedelserne til brylluppet går i gang. Jims kammerater hjælper til, men nogen gange giver deres hjælp flere problemer, som Jim så må reddes ud af. Specielt Stifler volder problemer, kammeraterne vil helst af med ham, men han er ikke sådan at slippe af med.
Kommentarer
Målgruppe: Unge. Filmen indeholder ingen skræmmende scener. Filmen indeholder flere scener med et erotisk indhold. På en humoristisk måde præsenteres tilskueren for nogle af de seksuelle temaer, der optager mange unge. Medierådet vurderer ikke, at disse scener vil kunne skræmme børn, da scenerne ikke er pornografiske. Vi vil imidlertid gøre opmærksom på, at nogle af scenerne - ud fra en moralsk vurdering om hvornår børn og unge skal præsenteres for seksuelle temaer - kan virke anstødelige. Ud fra en målgruppevurdering er filmen således egnet for unge, selv om den ud fra en skadelighedsvurdering er "tilladt for alle".
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.