Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle MIN SØSTERS BØRN I AFRIKA
Original titel
MIN SØSTERS BØRN I AFRIKA
Dansk titel
MIN SØSTERS BØRN I AFRIKA
Medie
Film
Længde i minutter
85 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
MICHAEL OBEL
Instruktør
Martin Miehe-Renard
Producerende filmselskab
ALL RIGHT FILM A/S
Distributør
SF Studios (4125)
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2012
Afgørelse
Tilladt for alle
Vurderet dato
18. januar 2013
Begrundelse
Filmen har en humoristisk grundstemning. Den indeholder lettere dramatik i form af forfølgelser og tilfangetagning. I en længere scene sidder hovedpersonerne i en bil, der balancerer på en klippeafsats. Den suspense der er forbundet hermed opvejes af, at børnene viser sig handlekraftige, og at den voksnes frygt fremstilles komisk. Da børnene er i sikkerhed, styrter bilen ned og eksploderer, og der rejses tvivl om onklens skæbne. Her ligger filmen lige på grænsen af, at kunne tillades for alle, særligt da der fokuseres på de ældste børns fortvivlelse. Vi vurderer imidlertid at børnenes tvivl er tilstrækkelig kortvarig, samt at filmens gennemgående trygge univers vil gøre det håndterbart også for de mindste, og at filmen derfor ikke vil kunne virke skræmmende på børn.
Handling
Min søsters børn vinder en rejse til Afrika, men da forældrene ikke har ferie, må Onkel som altid træde til. I Afrika bor de ved siden af et dyrehospital, hvor de skal hjælpe dyrene. Idyllen bliver dog hurtigt brudt, da Fru Flinth også viser sig at være rejst til Afrika for at få fred for naboens børn. Men da hun bliver bortført af to krybskytter, må Onkel og børnene på en hæsblæsende jagt over den afrikanske savanne for at redde både Fru Flinth og de dyr, krybskytterne har stjålet.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.