Tilbage til søgeresultater
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år Wreck It Ralph
Original titel
Wreck It Ralph
Dansk titel
Vilde Rolf
Medie
3D Digital Film
Længde i minutter
107 minutter
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Clark Spencer
Instruktør
Rich Moore
Producerende filmselskab
Ikke angivet
Distributør
The Walt Disney Company Nordic, filial af The Walt Disney Company Nordic AB, Sverige
Nationalitet
USA
Produktionsår
2012
Afgørelse
Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Vurderet dato
17. december 2012
Begrundelse
Filmens indledes med en lille, selvstændig historie, som ikke indeholder elementer, som vil kunne skræmme børn. Hovedfilmen Vilde Rolf har en gennemgående humoristisk og actionpræget stemning. Den er meget farvet af animationsfilmenes typiske spøgefulde omgang med fart, kraftfulde handlinger og vold. Der er imidlertid enkelte scener, hvor der er særligt voldsomme kampe. Effekterne er ekstra kraftige i de scener, hvor vores spilfigurer kæmper mod de insektagtige space-botter. Da handlingen imidlertid foregår fjert fra virkeligheden indenfor rammerne af forskellige computerspil, skønnes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste børn.
Handling
Vilde Rolf er figur i et arkade-computerspil og drømmer om at være lige så elsket og beundret som sit spils perfekte helt. Men ingen elsker en skurk som Rolf. Så han sniger sig ind i et andet computerspil for at vinde en medalje, som skal være hans fribillet til et nyt og lykkeligt liv som helt. Men ved et uheld kommer han til at slippe nogle dødsensfarlige insektlignende space-botter løs inde i et tredje spil, og snart er alle spil i arkaden truet af de farlige space-botter. På sin rejse mellem spillene møder han pigen Vanilje, der er en ballademager fra et hidsigt bilspil. Sammen danner de et umage makkerpar, som skal redde alle fra en truende `Game Over¿ for hele arkaden.
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.