Tilbage til søgeresultater
Tilladt for børn over 15 år Den hemmelige smerte
Original titel
Den hemmelige smerte
Dansk titel
Den hemmelige smerte
Medie
Film
Længde i minutter
Ikke angivet
Længde i meter
Ikke angivet
Producer
Simon Plum
Instruktør
Mette Knudsen
Producerende filmselskab
Ikke angivet
Distributør
Angel Distribution
Nationalitet
Danmark
Produktionsår
2006
Afgørelse
Tilladt for børn over 15 år
Vurderet dato
Titlen er ikke vurderet af medierådet
Begrundelse
Medierådet for Børn og Unge har ikke fået filmen indsendt til vurdering. Filmen får derfor automatisk aldersgrænsen "Tilladt for børn over 15 år" uden faglig begrundelse.
Handling
Dramatiske begivenheder førte til, at Kate Kendel som 8-årig kom til at leve hos forskellige missionær-plejeforældre i Sierra Leone og Skandinavien. Men da hun som 16-årig kom tilbage til sin afrikanske familie, blev hun omskåret. De psykiske efterveer har forfulgt hende lige siden. Kate har boet i Danmark siden 1978, og filmen fortæller om hendes liv og følger hende tilbage til Sierra Leone. Her omskærer kvindernes frygtede Bundu-Loge 90% af alle piger, Fordi Kate selv er omskåret, er det lykkedes at opnå nogle helt unikke optagelser - ikke af selve omskæringen, men af de tilhørende ritualer. DEN HEMMELIGE SMERTE er en dokumentarfilm om et usædvanligt livsforløb og imod kvindelig omskæring - female genital mutilation (FGM).
Kommentarer
Ikke angivet
Gå til avanceret søgning »
Udskriv denne side »


Forældre og andre, der har med børn at gøre, har mulighed for at modtage nyhedsbrev om rådets vurderinger af film. Vælg nyhedsbrev i menuen.